Elektrotechniek voor renovatie, nieuwbouw en utiliteitsbouw

Sinds jaar en dag zijn wij een goede sparringpartner en uitvoerder van elektra in renovatie, nieuwbouw en utiliteitsbouw.

Veilig werkende elektrotechnische installaties
Alle elektrotechnische installaties die wij aanleggen in (seriematige)woningbouw, utiliteit en bij particulieren worden door ons vóór oplevering zorgvuldig getest op veiligheid en correcte werking. De door ons geïnstalleerde installaties zoals beveiliging, brandmeldingsinstallaties, domotica en krachtstroom moeten voldoen aan specifieke kwaliteitseisen. Om deze kwaliteit en veiligheid te borgen nemen wij deze installaties in onderhoud.

Wij zijn er trots op om als totaalinstallateur u van dienst te kunnen zijn met het installeren van de nieuwste, duurzame technieken in de elektrotechniek.

Wilt u ook samenwerken met specialisten van het eerste uur? Of simpelweg verbouwen of renoveren? Wij denken graag vrijblijvend met uw plannen mee. Klik hier voor een overzicht van onze projecten.

Zoekt u informatie over de werking van door ons geïnstalleerde elektrische apparaten? U vindt de gebruikershandleidingen hier.

parkeergarage-utrecht_0000_IMG_6553-bew

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!