In Delft wordt hard gewerkt aan een nieuw stadsgebied naast de historische binnenstad. Dit project, genaamd Nieuw Delft, krijgt achthonderd nieuwe woningen, maar ook ruimte voor bedrijvigheid, cultuur en ontspanning. Onderdeel ervan is de Coendersbuurt. Dit project bestaat uit vier blokken met grondgebonden woningen omringd door water. Voor de woningen in Blok A installeren wij de elektrische installatie en een mix van andere techniek, zoals ventilatie en loodgieterswerk.

Iedere woning is totaal verschillend. Met een individuele benadering en veel persoonlijk contact zorgen wij dat elke woning precies aan de eisen van de eigenaar voldoet.

Omdat het gaat om verschillende woningeigenaren voeren wij voor elke woning andere werkzaamheden uit. Iedere woning is totaal verschillend, bijvoorbeeld qua inhoud en hoogte, maar ook hebben alle eigenaren hun eigen wensen. In de werkvoorbereiding staan wij dan ook voor een individuele benadering en veel persoonlijk contact. Op die manier zorgen we dat de wensen voor elke woning vervuld worden.

Project details

Opdrachtgever

CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap)

Locatie

Delft

Samenwerkende partijen

Bolton Bouw
Capelse Streekbouw B.V.
R.A. van Leeuwen B.V.
Van den Oudenrijn
Vink + Veenman B.V.

Technieken

Elektra
Loodgieterswerk
Ventilatie

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!