De voormalige huisartsenpraktijk aan de Boesemsingel in Bodegraven zal worden verbouwd tot een hospice met drie gastenkamers, een gezamenlijke huiskamer, keuken, multifunctionele ruimte en een tuin. In opdracht van aannemer Goudriaan Jongerius zal Lok Techniek hier de installaties voor hun rekening nemen.

De gastenkamers krijgen elk een eigen aangrenzende badkamer welke wij voorzien van sanitair, vloerverwarming en een elektrisch stralingspaneel aan het plafond welke de eerste kou van je lichaam wegneemt na het douchen. De overige ruimtes zullen worden verwarmd dmv traditionele radiatoren. Om het gebouw qua verlichting zo duurzaam mogelijk te maken brengen wij overal LED-verlichting aan met in de gastenkamers gedimd sfeerlicht. Verder voorzien wij het gebouw van alle elektra en nieuw schakelmateriaal.

Voor meer informatie over dit bijzondere project kunt u terecht op de website van het Hospice Bodegraven-Reeuwijk.

Project details

Opdrachtgever

Goudriaan Jongerius

Locatie

Bodegraven

Technieken

Elektrische installatie
Sanitair
Ventileren
Verlichting
Verwarmen

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!