Water- en gasinstallatie

Aanleggen of vervangen van uw leidingen?

Wij kunnen water- en gasleidingen herstellen, vernieuwen, verleggen en natuurlijk aanleggen. Voor badkamers, keukens of de hele binneninstallatie van uw huidige of nieuwbouw woning.

Waterinstallaties
Het is in Nederland zo vanzelfsprekend om het water uit te kraan te kunnen drinken dat je er nog nauwelijks bij stilstaat, maar werken met waterleidingen vergt veel kunde en vakmanschap. Hoogwaardige kunststoffen buizen, koperen leidingen en een persproef om te testen op lekkages stellen ons in staat om u te allen tijde schoon drinkwater te garanderen.

Gasinstallaties
Binnen een verzameling leidingen, toestellen en fittingen kan een zwakke plek snel ontstaan. Een zwakke gasinstallatie kan grote gevolgen hebben, omdat het kan leiden tot brand of misschien zelfs een explosie. Wij doen daarom altijd een stapje extra, en garanderen een installatie door bewezen installateurs. Natuurlijk volgens de laatste veiligheidsvoorschriften (NEN 1078).

Als erkend installateurs installeren wij zowel waterinstallaties en gasinstallaties veilig en altijd volgens de laatste wet- en regelgeving, waarbij we u ook kunnen adviseren en ondersteunen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!