Sanitair

Snel en vakkundig nieuw sanitair?

Een nieuwe badkamer of toilet kan een hoge drempel zijn: even geen beschikking over eigen badkamer of toilet. Wij installeren uw sanitair snel en vakkundig, zodat u minimale overlast ervaart.

Onze werkwijze
Of het nu om vervanging of installatie gaat, met een goed afgebakend ontwerp is ons vooraf precies duidelijk hoe de vork in de steel zit. Met daarbij een goede planning kunnen we u garanderen dat u zo min mogelijk merkt van de installatie. Ondertussen zorgen wij dat alles op maat gemaakt wordt en precies naar uw wensen ingepast wordt.

In een adviesgesprek bespreken we vooraf met u hoe en in welk tijdsbestek we voor u aan de slag gaan. Als de werkzaamheden eenmaal beginnen bent u daarom ook zo weer van ons af. Graag spreken we de mogelijkheden eens met u door.

Duurzaamheid
Natuurlijk is het van belang dat uw sanitair zo lang mogelijk goed blijft. Wij zorgen daarom altijd voor een deskundige en degelijke afwerking en gebruiken de nieuwste veilige technieken en materialen. En we zijn natuurlijk in te schakelen voor zowel renovatie, reparatie als installatie.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!