Lood- en zinkwerk

Lood- en zinkwerk: effectief en stijlvol

Om uw huis op kwetsbare plekken vochtvrij te houden zijn lood en zink bij uitstek de beste materialen. Met als bijkomend voordeel dat ze ook mooi zijn in de afwerking.

Hoe wordt het toegepast?
Lood is ideaal materiaal voor de afdichting van daken en muren. Door bijvoorbeeld loden slabben te plaatsen tussen een dak en een muur, op de nok van een puntdak of langs een plat dak wordt effectief voorkomen dat vocht doorlekt. Zink wordt nog diverser toegepast, door er bijvoorbeeld dakgoten, deklijsten, vergaarbakken en bladvangers van te maken. En omdat zink zich zo goed laat bewerken zorgen wij voor zeer stijlvolle oplossingen.

Zoekt u ook een effectieve maar stijlvolle afwerking van uw huis? Wij komen graag eens met u van gedachten wisselen over hoe we dit voor u kunnen doen.

De natuurlijke kracht van zink
Zink is een heel mooi, milieuvriendelijk product. Het is volkomen waterdicht, heeft een natuurlijke uitstraling en is dankzij de hoge corrosiebestendigheid uitzonderlijke duurzaam. Zo kan een hellend dak 75 tot 100 jaar goed blijven. Een zinken dakgoot heeft een levensduurverwachting van 25 tot 50 jaar.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!