Koop efficiënte zonnepanelen die echt passen

Het aantal huizenbezitters dat zonnepanelen koopt en laat plaatsen stijgt gestaag. Als u ze ook wilt laten plaatsen, laat u zich dan goed informeren.

Welk zonnepaneel is geschikt?
Er zijn verschillende typen en merken in de markt. Het verschil zit vooral in energie-opbrengst, formaat en kosten. Nederland heeft relatief veel bewolking en diffuus licht. Poly zonnepanelen zijn daardoor efficiënter en zijn daarnaast goedkoper. Dat is de reden waarom in Nederland veelal Poly varianten worden verkocht. Indien u een beperkt oppervlakte heeft dan zijn Mono zonnepanelen aan te bevelen. Deze hebben per oppervlakte-eenheid een hogere opbrengst.

Vergunningsvrije installatie
Net als bij andere verbouwingen buitenshuis mag niet zomaar alles. Zonnepanelen kunnen zowel op een schuindak, platdak of op de grond worden gemonteerd. Vooraf is onderzoek nodig naar vergunningsvrije montage. Wij kunnen voor u uitzoeken wat in uw omgeving de best passende plaats voor het installeren van uw zonnecollectoren is.

Door ons innovatieve karakter hebben we een constructie bedacht die minder zichtbaar is dan de standaard constructies die worden aangeboden.

Wilt u informatie of een offerte bij ons aanvragen? Laat dan uw gegevens achter. Wij nemen dan snel contact met u op.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!