Installatie zonnepanelen Lok Techniek

Koop efficiënte zonnepanelen die echt passen

Het aantal huizenbezitters dat zonnepanelen koopt en laat plaatsen stijgt gestaag. Als u ze ook wilt laten plaatsen, laat u zich dan goed informeren.

Welk zonnepaneel is geschikt?
Er zijn verschillende typen en merken in de markt. Het verschil zit vooral in energie-opbrengst, formaat en kosten. Nederland heeft relatief veel bewolking en diffuus licht. Poly zonnepanelen zijn daardoor efficiënter en zijn daarnaast goedkoper. Dat is de reden waarom in Nederland veelal Poly varianten worden verkocht. Indien u een beperkt oppervlakte heeft dan zijn Mono zonnepanelen aan te bevelen. Deze hebben per oppervlakte-eenheid een hogere opbrengst.

Vergunningsvrije installatie
Net als bij andere verbouwingen buitenshuis mag niet zomaar alles. Zonnepanelen kunnen zowel op een schuindak, platdak of op de grond worden gemonteerd. Vooraf is onderzoek nodig naar vergunningsvrije montage. Wij kunnen voor u uitzoeken wat in uw omgeving de best passende plaats voor het installeren van uw zonnepanelen is.

Wilt u een offerte bij ons aanvragen? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (*)

Uw adres (*)

Uw postcode (*)

Uw woonplaats (*)

Uw telefoonnummer (*)

Uw e-mailadres (*)

Gemiddeld aantal kWh verbuik per jaar (zie afrekening elektraverbruik) (*)

Soort dak (*)

Globale afmetingen van het dak (*)

Gewenst type paneel (*)

Gewenst type omvormer (*)

Foto van de meterkast

Foto van het dak

Velden met een (*) zijn verplicht.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!